×

Een uitkijkpunt over de Middellandse Zee

€ 2.800.000
Ref. VAIbizaCumbre

Een verblindend witte woning, gelegen op een unieke enclave. De woning onderscheidt zich vanwege de prachtige vergezichten: aan de voorzijde uitzicht op de Middellandse Zee en het eiland Ibiza (vandaar haar naam) en naar omlaag een perspectief van de urbanisatie die bij zonsondergang op haar mooist is.

De gevel is duidelijk verdeeld in twee gedeelten met een kubusvormig gedeelte, waar zich de 4 slaapkamers van deze woning bevinden. 3 Slaapkamers beschikken over een badkamer en suite en ruime ingebouwde kasten. De hoofdslaapkamer beschikt, behalve de grote badkamer en suite, over een ruime inloopkast en kantoor. Dit gedeelte van de woning omvat tevens een grote garage met ruimte voor drie voertuigen en een speelruimte, een galerij en toegang tot het zwembad.
Het andere gedeelte van deze woning omvat het dagverblijf, dat bestaat uit een grote zit- eetkamer van meer dan 60m2, een keuken met voorraadkast en rechtstreekse toegang tot de galerij en het terras, een grote vestibule en een toilet.
De wellness zone is uitgerust met een jacuzzi, sauna, gym apparaten en toilet en een gastensuite met zit- en badkamer; 165m2 op de benedenverdieping.

Deze spectaculaire, luxe woning wordt vervolmaakt door het exterieur, waar een barbecue aanwezig is, een terras van meer dan 220m2, een infinity zwembad met jacuzzi, kortom een ruimte om eindeloos te genieten van het fantastische klimaat van de Costa Blanca en natuurlijk van het uitzicht op de Middellandse Zee.

Opmerking
Dagvaarding: Nee
Vergunning: Nee
Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Watertoets:
Effectief overstromingsgevoelig Niet ingegeven
Mogelijk overstromingsgevoelig Niet ingegeven
Afgebakend overstromingsgebied Niet ingegeven
Afgebakende oeverzone Niet ingegeven
Risicozone voor overstromingen Niet ingegeven

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Terug naar lijst

Specificaties:

Transactie: Te koop
Type: Woning
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2017
Algemene staat: Nieuwe staat
Bebouwing: open
Slaapkamer(s):5
Badkamer(s):7
Bewoonbare opp. m²: 504
Bebouwde opp. m²: 917
Totale opp. m² incl. terras: 2004
Adres:
03726, Cumbre del Sol

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top