×

Oase van Rust omgeven door de prachtige natuur!

€ 695.000
Ref. DVmOase

Minimalistische en zeer functionele vormgeving en indeling zuid-west georiënteerd . Afwerking met hoge kwaliteits materialen van onder andere Grohe, Schüco, Simon en Bosch. Project op een individueel, mooi gesitueerd, licht hellend grondstuk. Gesitueerd in een ontwikkelde zone met prima bereikbaarheid en open zicht. Binnen 1.500 meter van dorp & strand. Teneinde optimaal gebruik te maken van de ruimte is deze villa verdeeld in een ´dag´ gedeelte op de begane grond, met de slaapkamers en badkamers op de 1ste verdieping. De begane grond omvat de ruime en zonnige living met eethoek, volledig uitgeruste keuken, berging, toilet, patio met planten en pre-installatie voor een BBQ gedeelte.
Ruim terras met panoramisch zicht en zwembad (9,25 x 3,5m). Op de eerste verdieping bevindt zich de master slaapkamer met ensuite badkamer en de 2e en 3e ruime slaapkamer met gedeelde badkamer. Geïntegreerde en onafhankelijk in te stellen airconditioning in alle vertrekken. Het grondstuk biedt een open zicht, en bevindt zich tussen bestaande villa´s, geen direct zicht op de kavel, dus grote privacy. Uistekende bereikbaarheid met oprijlaan. Een van de betere grondstukken in Moraira.

Opmerking
Dagvaarding: Niet ingegeven
Vergunning: Niet ingegeven
Bestemming: Niet ingegeven
Voorkooprecht: Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning: Niet ingegeven
Watertoets:
Effectief overstromingsgevoelig Niet ingegeven
Mogelijk overstromingsgevoelig Niet ingegeven
Afgebakend overstromingsgebied Niet ingegeven
Afgebakende oeverzone Niet ingegeven
Risicozone voor overstromingen Niet ingegeven

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Terug naar lijst

Specificaties:

Transactie: Te koop
Type: Woning
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2018
Algemene staat: Nieuwe staat
Slaapkamer(s):3
Badkamer(s):2
Toiletten:3
Bewoonbare opp. m²: 193
Totale opp. m² incl. terras: 826
Adres:
03724, Moraira

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top