×
Nieuwbouwproject Benahavis 29679

Unico

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Luxueus project van slechts 24 appartementen

Unico is een luxueus project van slechts 24 moderne en innovatieve appartementen, met 2 of 3 slaapkamers, van 143 tot 299 m2 met ruime terrassen en privétuinen, ontworpen om naadloos buiten en binnen te genieten Kortom, een "boetiekproject" dat de essentie van " een nieuwe manier van leven ", en dit op een van de meest prestigieuze bestemmingen in Europa. Gelegen op een prachtige locatie met spectaculair panoramisch uitzicht op de zee en de bergen.
UNICO Benahavis streeft naar een esthetiek die perfect past in de bevoorrechte omgeving waarin dit residentiële project wordt gebouwd, waardoor de eigenaren kunnen genieten van zowel hun eigen appartement als dat van de natuurlijke omgeving. Tuinen van de bekende Franse landschapsarchitect Mathieu Lèbre. die de waarden van het project benadrukt, terwijl het optimaal gebruik maakt van de verhoogde positie en de zuidwestelijke oriëntatie. Met een grote selectie van golfbanen op minder dan 5 minuten afstand, waaronder: Los Arqueros, El Higueral, Marbella Club Golf, Atalaya Golf, Guadalmina, La Quinta, Los Flamingos.
2 zwembaden: buiten en verwarmd binnen.
Spa: Sauna / Turks bad / Thermische douche / Gymnasium

PRIJZEN VAN 395.000 TOT 864.600 EUR.

Neem contact op met ons voor meer informatie omtrent dit project

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top