×
Nieuwbouwproject Estepona 29680

Emare

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Over-the-top-luxury frontline beach.

DE MYSTIEK VAN EEN APPARTEMENT MET ZICHT OP ZEE BLIJFT BETOVEREN, zet altijd aan tot dromen en spreekt tot de verbeelding.
Maar …, wanneer je dit kan in ‘over-the-top-luxury’ appartementen ‘frontline beach’, onder een stralend zonnetje, gecombineerd met aangename zuiderse temperaturen, dan is dit HEMEL op AARDE!
Net wanneer je denkt alles gezien te hebben, brengen ze dit fabelachtig project met schitterende appartementen (met de oppervlaktes van villa’s) in een afgesloten community, op de markt.
Emare is in alle opzichten het neusje van de zalm waarbij vele andere projecten zullen verbleken.
Het telt slechts 28 appartementen met 4 of 5 slaapkamers (oppervlaktes tussen de 407 en 840m2) verdeeld over 6 gebouwen en dit in een domein van 2hectaren.
Prijzen vanaf 2.3M EUR.
De meest veeleisende klant zal beginnen watertanden bij het horen van … een privatieve lift van in je garage tot in je woonkamer, uitgebreide domotica, reusachtige zuid gerichte terrassen met panoramische zichten op zee en de rots van Gibraltar, enz.
Tijdens het gehele jaar door, zal u kunnen flaneren door de spectaculair aangelegde tuin of zal u kunnen genieten van een verwarmd infinity zwembad van maar liefst 35 bij 9m.
Zwemt u graag in open zee, dan hoef je hiervoor maar tot tien te tellen en je bent er …
De architect heeft een enig mooi en tijdloos project uit zijn pen laten vloeien welke rust maar vooral ook luxe uitstraalt.
Wenst u informatie of brengt u liever meteen een bezoek aan het modelappartement, aarzel dan niet en geef mij een seintje op pierre@immocolpin.be of bel +32 475 24 22 44.

Neem contact op met ons voor meer informatie omtrent dit project

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top