×
Nieuwbouwproject Estepona 29688

Miradores - Los Flamingos

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Miradores - Los Flamingos

Miradores omvat 49 appartementen met 2 en 3 slaapkamers, dewelke verdeeld zijn over 4 gebouwen van telkens 2 verdiepingen. Er worden 2 zwembaden voorzien (waarvan 1 kinderbad) en 2 verwarmde jacuzzi’s in een prachtig aangelegde tuin van ca 1 600 m².
De gebouwen zijn zodanig ingepland dat u vanop elk terras optimaal kan genieten van het zicht naar het zwembad. Deze terrassen zijn afgewerkt met glazen panelen.
De appartementen op het gelijkvloers hebben een zeer ruim terras (van 26 tot 36 m²) en een tuin (van 23 tot 130 m²) van waaruit u rechtstreeks via een poortje naar de gemeenschappelijke tuin kan.
In de ondergrondse verdieping zijn er autostaanplaatsen en bergingen voorzien.
Het project is gelegen tussen Puerto Banus (9 km) en Estepona (13 km) in de directe omgeving van de zeer gerenommeerde golfbaan ‘Los Flamingos’. Op wandelafstand is een supermarkt, restaurants, sportfaciliteiten… beschikbaar.
Voor de liefhebbers van shoppen of cultuur is er aanbod in overvloed; denk maar aal Puerto Banus, Marbella, Malaga maar ook Gibraltar, Sevilla of Granada zijn niet zo ver
Op ca 1 200 m van Los Miradores del Sol vindt u het strand ‘Playa del Saladillo’. Hier kan u genieten van de gezellige strandbars, restaurants, je uitleven in de watersporten…..
Prijzen 2slpks vanaf 232.000 EUR - 3 slpks. vanaf 309.000 EUR - duplexen 3 slpks. vanaf 426.000 EUR
Parkeerplaats en berging inbegrepen in de prijs.

Neem contact op met ons voor meer informatie omtrent dit project

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top