×
Nieuwbouwproject La Capellania 29640

Higueron West

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. FASE 2 iS NU IN VERKOOP !

LIVE - WORK - PLAY
A high quality, innovative and sustainable residential community tucked into a gentle green slope that overlooks the Fuengirola coastline from a peaceful and secluded position. With an outstanding range of wellness facilities and services. Panoramic location is what sets this development apart.
Dit nieuwe project is een buitenbeentje maar dan ééntje met een VISIE ! Veel aandacht wordt gegeven aan groene parken (om in te picknicken) en landschappen, vele wandelpaden, tennis, paddel, ... Huren van elektrische fietsen of wagentjes behoren eveneens tot de mogelijkheden.
De totale oppervlakte is meer dan 500.000m2 waarvan ze meer dan 100.000m2 zullen benutten als groene ruimten (joggingpaden, …).
Heeft u een viervoeter ? dan zijn er speciaal aangelegde waterpartijen waar ze kunnen zwemmen, lopen enz.
Wens je een moestuin aan te leggen dan kan dit, wens je te werken en heb je wifi of printer nodig, dan kan dit in het business center !
Een App op je smartphone met een eigen conciërgedienst, nodig voor binnenhuisinrichting, onderhoud, poetsen, verhuurdienst, transport van en terug naar luchthaven, restaurant reservaties, kinderoppas, hondenoppas, enz.
Higueron West is gelegen op slechts 15min rijden van de luchthaven en op wandelafstand van Fuengirola. Marbella zelf ligt op slechts 20min.
Naast het project ligt de gerenommeerde Nagomi Spa en gym waar u met uw (levenslang) abonnement (ter waarde van 6.000 EUR) kan genieten of sporten.
Diverse pakketten zijn mogelijk voor tennis, volley en basketbal, paddelvelden enz.
Maar zéér belangrijk is het private treintje welke u van het project naar de private stranduitbating en terug zal brengen. Gedaan met parkeerzorgen of lange wandelingen …
Informeer nu naar de nieuwe mogelijkheden in fase 2.
!!! NEEM DE NL-TALIGE BROCHURE IN BIJLAGE DOOR !!!

Documenten

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping 3
Appartement Higueron West 2231 3 3 274 € 879.000 DETAIL / PLAN
Verdieping 2
Appartement Higueron West 1621 2 3 135,89 € 369.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top