×

The View Marbella

€ 2.499.000
Ref. The View First floor - V1-711

The View doet zijn naam alle eer aan. Gelegen in Benahavis net boven de golf valley met Los Naranjos, La Quinta, Las Brisas en Aloha golf aan de voet en panoramische zichten op de Middelandse Zee.
Het uitgekiend design laat u van op elk terras maximaal genieten van de omgeving. Elke woning zal zowel grote leefruimten hebben alsook ruime terrassen, veel natuurlijk licht en garandeert uw privacy. Uiteraard zal men gebruik maken van de laatste technologieën om u alle comfort te bieden.
Het designteam zal met grote zorg elk materiaal selecteren maar geeft u de ruimte om uw persoonlijke touch aan te brengen met een aantal opties.
De residenties, met 2, 3 of 4 slaapkamers hebben uitzonderlijk grote oppervlakten zodat deze erg geschikt zijn voor vaste bewoning zowel als voor vakantieverblijf.
De volledig uitgeruste spa, gym en fitness zowel als de zwembaden vervolledigen de luxe uitrusting welke past bij een ontwikkeling van dit niveau.

Opmerking
Slaapkamer4
Keuken1
Badkamer3
Woonkamer1
Parkeerplaats1
Berging1
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Documenten

Brochure

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Terug naar lijst

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Appartement
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar:
Algemene staat:
Slaapkamer(s):4
Bewoonbare opp. m²: 233.54
Totale opp. m² incl. terras: 365.44
Adres: calle 1
29679, Benahavis
Verdieping: 1
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top