×

Super investering! Nieuwbouwappartementen op 1km van het strand.

€ 348.200
Ref. Serenity Collection E4-3A


Op een boogscheut van Estepona en op slechts 30 minuten van Marbella vindt u Serenity Collection, een domein met prachtige wandelpaden doorheen de tuinen en palmbomen van het complex.
Serenity Collection is een privaat complex met slechts 66 appartementen met 2 en 3 slaapkamers die harmonieus verdeeld zijn tussen de prachtige tuinen en het groot zwembad.
De appartementen beschikken over terrassen tot 153m2 die een mooi uitzicht geven op de bergen en de Middellandse Zee. Door de uitstekende oriëntatie van deze terrassen geniet u de volledige dag van de zon en een magnifieke lichtinval.
Binnenin vindt u moderne en slim ontworpen ruimtes die u een maximale efficiënte garanderen. Een open keuken, tal van faciliteiten, high-end & eigentijdse materialen. De appartementen hebben allen een ruime living met brede lay-out.

Opmerking
Slaapkamer2
Badkamer2
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Terug naar lijst

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Appartement
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar:
Algemene staat:
Slaapkamer(s):2
Totale opp. m² incl. terras: 238
Adres: calle 1
29680, Estepona
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top