×

Jardines de Las Lagunas

€ 235.900
Ref. Jardines De Las Lagunas 9 - 4 A

Jardines de las Lagunas is een wooncomplex bestaande uit 124 appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en penthouses met ruime terrassen die een mooi uitzicht op de omgeving geven.
Appartementen beschikken over lichte kamers die ontworpen zijn om maximaal comfort en een spectaculair uitzicht vanaf de ruime terrassen te bieden. In de verkoopprijs van elk appartement is een garage en opslagruimte inbegrepen.
De bouwkundige vormgeving is modern maar functioneel, en is uitstekend afgewerkt. Op het gemeenschappelijke terrein bevindt zich een zwembad, gym, tuinen en een speeltuin. De ideale plek voor ontspanning en plezier. Jardines de las Lagunas heeft een fantastische locatie dichtbij Miramar winkelcentrum, El Corte Inglés, Miramar Commercial Park en nieuwe, fantastische recreatiegebieden zoals het 350.000m2 grote Parque Periurbano.

Opmerking
Slaapkamer2
Badkamer1
Garage1
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Terug naar lijst

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Appartement
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar:
Algemene staat:
Slaapkamer(s):2
Totale opp. m² incl. terras: 98.17
Adres: Arrabal Parque Lagunas 1R
29640, Fuengirola
Verdieping: 4
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top