×

Los Miradores del Sol

€ 369.000
Ref. Los Miradores del Sol - 2-5-57

Mirador del Sol omvat 49 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, verdeeld over 4 gebouwen van telkens 2 verdiepingen, gelegen op een heel centrale locatie, vlakbij supermarkten, bars, restaurants, golfterreinen en tennisvelden, maar ook op wandelafstand van het strand.
Er worden 2 zwembaden voorzien (waarvan 1 kinderbad) en 2 verwarmde jacuzzi’s in een prachtig aangelegde tuin van ca 1 600 m².
De gebouwen zijn ingepland zodat u vanop elk terras optimaal kan genieten van het zicht naar het zwembad.  Deze terrassen zijn afgewerkt met glazen panelen.
Afhankelijk van de locatie, de oriëntatie en de verdieping in het project, bieden de appartementen zicht op de tuin en het zwembad en/of de zee.
De appartementen op het gelijkvloers hebben een zeer ruim terras (van 26 tot 36 m²) en een tuin (van 23 to 130 m²) van waaruit u rechtstreeks via een poortje naar de gemeenschappelijke tuin kan.
Dit project met moderne woningen te koop laat u toe om uw unit te personaliseren naar uw eigen smaak en wensen. Zo is er keuze uit 4 verschillende vloeren, 3 verschillende keukeninrichtingen (tegels, kastfronten en werkbladen), 4 verschilende badkamer tegel mogelijkheden, 3 kleuren binnendeuren en 3 verfkleuren. Naast deze gratis aangeboden keuze opties, is het ook mogelijk om, mits betaling, de buitentegels te veranderen, een jacuzzi te installeren in het terras van de gelijkvloers appartementen, een meubilairpakket aan te kopen, …

VIDEO
Opmerking
Slaapkamer3
Keuken1
Badkamer2
Woonkamer1
Parkeerplaats1
Berging1
Toilet1
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Terug naar lijst

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Appartement
Bouwjaar:
Algemene staat:
Slaapkamer(s):3
Bebouwde opp. m²: 112
Adres: Camino de Brijan 82
29688, Cancelada (29688)
Verdieping: 1
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top