×
Nieuwbouwproject Benahavis 29679

Olivos

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Olivos

Het Olivos-project toont de unieke Real de La Quinta-visie. In een idyllische natuurlijke omgeving ontdekt u een exclusieve, mooie nabij de bergen gelegen enclave van appartementen met 2 of 3 slaapkamers, met aangename tuinen en zwembaden.
Elk appartement is naar het zuiden of zuidwesten gericht en biedt een prachtig uitzicht. Ze maken optimaal gebruik van het licht, de ruimte en de natuurlijke schoonheid. Het hele jaar rond geniet u er van de zon en de appartementen zijn afgewerkt met een innovatieve design en liggen te midden van een overvloed aan bougainvilles, rozemarijn en olijfbomen.

Vanuit uw appartement, met een immense gevelbreedte van ca. 20 m tot zelfs 32 m (!), staat u als het ware ‘on the top of the world’. U ziet 3 landen, 2 continenten. Dat zorgt voor een onbeschrijfelijk gevoelen. Een locatie zoals u er niet snel nog een zult vinden!
Ideaal zijn de twee toegangswegen via Ronda en Neuva Andalucia.
Welkom in uw nieuwe thuis!

Olivos is de eerste fase gelegen in een domein van liefst 200 hectaren met villa’s, appartementen, boetiekhotel, 3 restaurants en verschillende faciliteiten, waaronder een meer dat het strand naar de bergen brengt.
U kunt er tevens genieten van tennis, paddle tennis, watersporten (suppen, kanovaren, …) paardrijden, mountainbiken, zalig relaxen op het strand of aan het grote ‘infinity’ zwembad, maar ook wandelen rond het meer, golfen… Dat alles met adembenemende zichten op de bergen (waaronder La Concha, dat zorgt voor het microklimaat dat hier heerst) en de zee.
Deze bouwheer blikt terug op een rijke ervaring van meer dan 30 jaar. Zijn bedrijf werd opgericht in 1985 en hij startte eertijds met het ontwikkelen van hoogstaande luxueuze woningen in het mooie La Quinta. Dat alles met het aanbieden van de beste faciliteiten én een niet te versmaden service.
Uit de rijke ervaring die hij daar opdeed, putte hij om nu Real de la Quinta uit te werken. Real de la Quinta is een plaats waar je kan ademen, relaxen én genieten van een kwaliteitsvol leven, dat aan je stoutste dromen tegemoetkomt. Real de la Quinta is een bijzondere plek, gemaakt door bijzondere, buitengewone mensen.
“Een project aangepast aan de natuur, niet door de natuur aan te passen, maar door onszelf aan te passen aan de natuur”, luidt het devies. Bijzondere aandacht gaat hierbij bovendien naar energiezuinige woningen, voorzien van het fameuze BREEAM certificaat!

Met Benahavis in de onmiddellijke omgeving, bekend voor zijn authentieke schoonheid en zijn talrijke culinaire toprestaurants langsheen de pittoreske straatjes.
Puerto Banus ligt op amper 15 minuten rijden.

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement Olivos 1212 0 2 164.1 € 375.000 DETAIL / PLAN
Appartement Olivos 1203 0 3 220 € 475.000 DETAIL / PLAN
Penthouse Olivos 922 0 2 137 € 500.000 DETAIL / PLAN
Penthouse Olivos 1123 0 3 274 € 680.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top